Apelgatan 16 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Apelgatan 16

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 40 m²
  • Byggår:

Stig in i detta välkomnande hem där varje detalj välkomnar dig till en livsstil av bekvämlighet och elegans. Den generösa hallen hälsar dig välkommen och leder dig vidare till det rymliga köket, perfekt för gemensamma måltider och sköna stunder tillsammans. I det stora vardagsrummet finns gott om plats för både avkoppling och underhållning, med plats för en bekväm soffgrupp och säng. Från vardagsrummet leds du ut på balkongen , där du kan njuta av frisk luft och lugnande omgivningar.

Förvaringsmöjligheterna är väl genomtänkta och generösa, vilket gör det lätt att hålla ordning och ha allt organiserat. Det här hemmet är en perfekt kombination av stil och funktion, där komfort och praktiskt boende går hand i hand.

Beläget i Salabacke, ett av Uppsalas mest eftertraktade områden, har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Med närhet till stadskärnan och ett komplett utbud av service och bekvämligheter i närområdet blir din vardag enklare och mer njutbar. Källparken, en grönskande oas, erbjuder möjligheter till avkopplande promenader och rekreation.

För pendlaren är läget perfekt med enkel tillgång till E4 via Tycho Hedens väg, vilket gör det bekvämt att pendla till och från arbete eller andra destinationer.

Salabacke är mer än bara ett bostadsområde – det är en levande och växande gemenskap med en fantastisk atmosfär och en mängd aktiviteter att utforska. Med närheten till Brantingstorget med dess utbud av närservice, det mysiga bageriet Brantingstorg och den grönskande Källparken finns det alltid något att upptäcka och njuta av.

Denna bostad är inte bara ett hem – det är en livsstil. Missa inte chansen att bli en del av Salabackes charm och gemenskap. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

Karta för Apelgatan 16

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-salabacke-uppsala-kommun-apelgatan-16-21319898

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75435

Lämna en kommentar