Särstavägen 3B – 1 – Knivsta kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Särstavägen 3B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 39 m²
  • Byggår: 1965

Rymlig 1:a med en utmärkt planlösning som erbjuder ett stort kök med matplats samt allrum med både sovalkov och utgång till balkong. Här bor du lugnt med ett perfekt pendlarläge och endast ett par minuters promenad till centrala Knivstas hela serviceutbud. Entré med portkod från en grön gård med gemensam uteplats. Välkomnande hall med inbyggd garderob/linneskåp och bra klädkammare. Stort allrum med sovalkov som enkelt kan avgränsas om man så önskar. Balkong med eftermiddagssol. Trivsamt kök med matplats även för gäster. Kaklat badrum med dusch, handdukstork och uttag/plats för tvättmaskin.

Föreningens byggnad är uppförd på mitten av 60-talet och löpande underhåll sker. Stambyte med badrumsrenovering har utförts. Låg belåningsgrad där föreningens lån per kvadratmeter, enligt senaste årsredovisningen 2023, uppgick till 2 797 kr.

Föreningen har gott om parkeringsplatser och fn finns lediga alternativ att hyra.

**** Se gärna länkarna till 3D visning och Helikoptervy för en extra dimension av lägenheten och området ****

Här bor ni en kort promenad från Knivsta centrum som kan erbjuda all tänkbar service såsom mataffärer, delikatessbutik, restauranger, bageri, café, blomsterbutik, frisör, systembolag men även förskolor, skolor, gym och idrottsanläggningar. Både SJ och SL trafikerar Knivsta tågstation, det tar 27-29 min till Stockholm, 8 min till Arlanda och 10 min till Uppsala. För skön rekreation i naturen finns naturreservatet Gredelby hagar och Lunsen med stigar och vandringsleder samt elljusspår. Parallellt med det upplysta elljusspåret finns även en mountainbike-bana. I Knivsta finns flera fina bad som under vintern kan erbjuds skridskois.

Välkommen att anmäla dig till visningen 9/6 som är en del av vår visningsdag för 1:or i Knivsta! Eller kontakta mäklaren direkt för en privat visning och övrig info.

Karta för Särstavägen 3B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-centrala-knivsta-knivsta-kommun-sarstavagen-3b-21333146

Avstånd till vatten: 750

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74140

Lämna en kommentar