Rotetorpsvägen 8 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 190 000 kr

Beskrivning av Radhus Rotetorpsvägen 8

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 138 m²
  • Byggår: 2016

Ett hus som är smått unikt för området – här erbjuds carport, stor tomt, stenlagda uteplatser, balkong och ett läge som är mycket eftertraktat. Här bor du på en liten kvartersgata i utkanten av Lindbacken ett stenkast från Södra Parken med lekpark och pulkabacke, utegymmet och hästhagarna som tillhör Uppsala Ponnyklubb.

Brf Limone, som fått sitt namn av husens vackra bågform, var ett av de första bostadsrättsprojekten som stod färdigt i Lindbacken och består av 7 radhus i varierade storlekar. Det här är den största modellen som i erbjuder tre sovrum med möjlighet till fyra. Entréplanet präglas och ljus och rymd med 2,70 meter i takhöjd, stora fönsterpartier och flera dubbeldörrar som öppnar upp mot de plattlagda uteplatserna på fram- och baksida. Inredningen går i sobra, grå toner med kök från Kvänum där en vacker detalj är bänkskivan av carrarramarmor. En trappa upp möts du av ett stort allrum som blir en perfekt plats för barnen att vistas i för lek eller en mysig filmkväll. Här finns även utgång till den indragna balkongen med tak som blir ett extra rum under årets varma månader. För er föräldrar finns ett master bedroom som ger känslan av att bo på ett hotell – ett 19 kvm stort rum som är genomgående i huset med fransk balkong mot den egna trädgården och fönster mot kvartersgatan. Vidare finns två sovrum för barnen om vardera 11 kvm. Samtliga sovrum har platsbyggda garderober från Kvänum. Husets badrum är stilrent utformade med kvalitativ inredning, entréplanet har dusch och övervåningen har både badkar och dusch.

En riktig fördel med detta hus är carporten som gör att du även når tomtens baksida genom carporten – mycket bra när du bor i radhus att kunna komma igenom huset. Här finns en skyddad plats för bilen under tak samt ytterligare en plats bakom. Till huset tillhör också en stor tomt som ger gott om plats för lek och odling, fint insynsskyddad genom uppvuxna häckar av avenbok. Du kan välja mellan flera härliga uteplatser, en favorit är den stenlagda uteplatsen på baksidan som får sol större delen av dagen. På kvällen kan du njuta av solen på framsidan, antingen på den stenlagda uteplatsen eller balkongen på övervåningen. Förråd finns på husets baksida.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommen tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör – servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Karta för Rotetorpsvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-lindbacken-uppsala-kommun-rotetorpsvagen-8-21333244

Avstånd till vatten: 4400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75471

Lämna en kommentar