Betty Petterssons gata 9 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 690 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Betty Petterssons gata 9

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 30 m²
  • Byggår: 2020

Komplett, modernt boende med gedigna detaljer belägen i attraktivt kvarter med restauranger, caféer och direkt närhet till parkområde och stadsskogen.

På andra våningen med balkong i kvällssolen och utsikt med den lugna innergården skapar du ditt hem i denna smarta och moderna lägenhet. På en mindre yta kan du möblera med säng i sovalkov, soffa och matbord. Tycker du om att laga mat? Här har du ett fullt utrustat och platsbyggt kök som går i sobra toner och där en exklusiv bänkskiva i sten blir en vacker detalj. Vidare har lägenheten målade väggar och tak i en matt vit kulor, vitpigmenterat ekplankgolv och naturliga detaljer i ek som bland annat ramar in de stora fönsterpartierna från golvet som ger utsikt både mot innergården och det närliggande naturområdet intill kvarteret. Badrummet andas hotellkänsla och tar in bostadens sobra nyanser i kakel ock klinker som blandas med varma toner av ek. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare.

För förvaring finns ett förråd i källaren.

Brf Prefekten är en välskött förening bestående av 87 stycken lägenheter, allt från 1 rok till 3 rok. För föreningens medlemmar finns ett takterrass med bord och stolar att nyttja och som du når via hissen upp till våning 5. Föreningen har även vårstädning på gården (frivillig) och vid jul kan man vara med och sätta upp julgranen och samtidigt umgås med grannarna på glöggminglet.

Den här bostaden är verkligen något alldeles extra för dig som söker en mindre bostad i ett natur- och stadsnära område där du kan njuta av moderna kvarter som blandas med bostäder, mysiga restauranger och parker. I Rosendal finns både ICA och Hemköp, bank och populära USIF som erbjuder gym, tennis- och paddelbanor. För dig som vill ta en löptur finns hela Stadsskogen ett stenkast bort. Till Uppsala City tar du dig med cykel på 10 minuter där du kan njuta av Uppsalas stadsliv med shopping, kultur och nöjen.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Karta för Betty Petterssons gata 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-rosendal-uppsala-kommun-betty-petterssons-gata-9-21321062

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75257

Lämna en kommentar