Hjulaxelvägen 146 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hjulaxelvägen 146

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår: 2022

Nyproducerad 3:a på 72 kvm, belägen på andra våningen med egen entré och en härlig balkong i västerläge mot föreningens gård. Här bor du i Brf BoKlok Skrindan i Gunsta, där modernt boende möter natursköna omgivningar.

Den stora och öppna vardagsrum-/köksdelen med det moderna köket bjuder på väl tilltagen förvaring och bra bänkytor. Stora fönster och välplanerade ytor hjälper till att förstärka den rymliga känslan. En egen balkong i västerläge och eftermiddagssol. Badrummet är stort och rymmer både tvättmaskin och torktumlare, ovan dessa finner du en bänkskiva för goda arbetsytor. Från hallen så når du klädkammaren som rymmer det mesta. Ett kallförråd om ca 4 kvm tillhör och ligger i en länga ett 10-tal meter från lägenheten.

BoKlok Skrindan är en nybyggd och familjevänlig förening som erbjuder ett tryggt och gemytligt boende. Här finns lekplatser, gemensamma uteplatser och närhet till natursköna promenadstråk. Parkering finns ledigt för dig som boende och föreningen har satsat på laddning för elbil. Föreningen har även solceller monterade som genererar el till föreningen samt att man tecknat kollektivt avtal som man debiterar de boende efter förbrukning.

I Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Här finner ni även populära rekreationsområden som Fjällnoraområdet, sjön Trehörningen och Vedyxaskogen, samtidigt som du på ca 10 minuter tar dig in till Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. För den som föredrar att cykla finns det cykelväg längsmed hela vägen till Uppsala. Under sommarsäsongen går också museijärnvägen Lennakatten från Uppsala förbi Gunsta och ända till Faringe.

I dag finns det tre förskolor i området samt grundskola i närliggande Funbo som är från förskoleklass till årskurs tre. Södra Gunsta kommer att fortsätta växa under de närmsta åren i enlighet med kommunens översiktsplan. Här planerar man för ett nytt centrum och service samt även nya förskolor, grundskola parker samt idrottshall. Se kommunens hemsida för mer information: https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/bostader/

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Sofia Wictorsson för mer information, på 072-253 80 99 eller [email protected]!

Karta för Hjulaxelvägen 146

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-gunsta-uppsala-kommun-hjulaxelvagen-146-21333016

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74151

Lämna en kommentar