Bellmansgatan 26 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bellmansgatan 26

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 67 m²
  • Byggår: 1966

Välkommen till denna fantastiska 3:a i fint skick med en stor altan på cirka 30 kvadratmeter!

Denna välplanerade 3:a erbjuder det bästa av två världar: hög kvalitet och ett lugnt läge i en välskött förening med låg avgift. Avgiften inkluderar även TV och bredband, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri vardag. Lägenheten är renoverad och pryds av ljusa och fräscha ytskikt som samsas med ett praktisk planlösning.

Den öppna planlösningen skapar generösa ytor och leder ut till den stora altanen som vetter mot en fridfull innergård – perfekt för avkoppling och umgänge med nära och kära. Uteplatsen ligger i nordvästläge där solen kommer fram på kvällen. Uteplatsen är fördelad på en altan och en gräsyta som avskiljs av ett staket, detta är perfekt för den som gillar att odla grönsaker!

På Bellmansgatan har du utmärkta kommunikationer som tar dig smidigt in till stadskärnan. I närområdet finns all tänkbar service tillgänglig på Heidenstamstorg, inklusive en ICA-affär, frisör, vårdcentral, apotek, bankomat och kemtvätt. Dessutom finns förskolor och skolor i närheten, vilket gör området perfekt för familjer. För pendlaren finns också utmärkta möjligheter då det är enkelt att ta sig till E4:an och vidare därifrån. Varmt välkomna!

Karta för Bellmansgatan 26

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-loten-uppsala-kommun-bellmansgatan-26-21324230

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75426

Lämna en kommentar