Ramsta-Bärby 11 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Villa Ramsta-Bärby 11

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 158 m²
  • Byggår: 1991

Denna pärla av ett hus på 1½ plan, välkomnar dig med en perfekt kombination av modernitet och natursköna omgivningar. Med en generös boyta om 158 kvm och fem rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa.

Köket, som totalrenoverades 2021, är en dröm för den som älskar att laga mat och umgås med nära och kära. Här förenas modern design med funktionell elegans, och det är lätt att föreställa sig mysiga middagar och långa frukostar vid köksön. För de soliga dagarna eller milda kvällar finns möjligheten att njuta av uterummet, som är stilfullt inglasat.

I vardagsrummet finner du en inbjudande braskamin som skapar en varm och trivsam atmosfär under vintermånaderna. Låt elden spraka medan du slappnar av med en bok eller umgås med vänner och familj.

Den vackert anlagda trädgården erbjuder ytterligare utrymme för avkoppling och rekreation. Här finns ett underbart utespa där du kan njuta av avkopplande stunder under bar himmel. För övernattande gäster eller tonåringen som önskar lite extra integritet finns en charmig gäststuga om 10 kvm.

Teknikentusiaster kommer uppskatta att huset är anslutet till fiber, vilket ger snabb och pålitlig internetuppkoppling för både arbete och nöje.

Området runt Ramsta-Bärby 11 bjuder på en lugn och familjevänlig atmosfär längst in på återvändsgatan. Här har du närhet till golfbanan, vilket är ett extra plus för golfentusiaster som uppskattar att ha fritidsaktiviteter inom bekvämt avstånd. Till bussen är det endast 800 meter. Ramstalund ligger 2 km bort och in till Ica Maxi är det 8 km.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hus en unik kombination av stil, komfort och närhet till naturen. Det är inte bara ett hem, det är en livsstil. Kom och upplev allt som Ramsta-Bärby 11 har att erbjuda – ditt nya drömhem väntar!

Karta för Ramsta-Bärby 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-skarfalten-uppsala-kommun-ramsta-barby-11-21288363

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75591

Lämna en kommentar