Yttervägen 10A – 2 – Heby kommun

Utgångspris: 600 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Yttervägen 10A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 52 m²
  • Byggår:


Varmt välkommen att trivas i denna charmiga lägenhet om två rum och kök, som ligger bekvämt endast en halvtrappa upp från markplan!

Här välkomnas ni av en genomgående ljus bostad med en välplanerad planlösning som gör det möjligt att skapa ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet.
Bostadens yta om ca 52 kvm fördelar sig på en välkomnande och praktisk hall med plats för avhängning och förvaring i en de platsbyggda garderoberna, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett kaklat badrum utrustat med dusch.
Vardagsrummet bjuder på bevarat parkettgolv och leder ut till en möblerbar balkong med ett optimalt solläge för avkoppling och soliga stunder.

Vidare finner ni ett rymligt och välrustat kök som vetter mot föreningens lugna innergård. Köket har en generös arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Här kan ni samlas tillsammans med familjen för trevliga middagar.

Heby erbjuder mängder av olika sportaktiviteter för den aktive, några att nämna är simning, gym, fotboll, innebandy samt brottning.
I utkanten av Heby samhälle finns ridanläggning med två ridhus och en mycket aktiv ryttarförening. Arena Tegelvallen drivs i samverkan mellan kommunen och Heby AIF och rymmer två fotbollsplaner varav en belyst plan med konstgräs, omklädningsrum och löparbanor.

Kultur och nöjen: En djup ravin med frodig grönska som skapats av Örsundaån som skurit sig genom Enköpingsåsen. På Gårdsjö älgpark i Vansjö kan du åka traktor och vagn rakt ut i den svenska storskogen för att titta på älgar i deras naturliga miljö. Inne i centrala Heby finns Tegelbruksmuseum och konsthall, Västerlövsta hembygdsgård och Heby Folkets Park känt för sin mycket vackra och mysiga atmosfär. Mitt emellan Heby och Sala ligger Sala/Heby Golfklubb med en 18 hålsbana och en 9 hålsbana. I centrala Heby finns en biograf i folketshus som brukar uppskakats av de boende.

Livsmedel kan ni handla på ICA-Supermaket och Coop Konsum. Vill ni festa till det och bjuda familjen på något riktigt gott? I Heby finner ni ett flertal pizzerior, grill och ett välbesökt värdshus. Gillar ni färskt bröd och goda bakelser? – Besök det populära bageriet med caféverksamhet.
Inne i samhället finns även banker, blomsteraffär, järnhandel, optiker och flera frisörsalonger.

Fördelar att bo här är många välkommen hem!

Karta för Yttervägen 10A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-heby-kommun-yttervagen-10a-21327865

Avstånd till vatten: 1700

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74431

Lämna en kommentar