Yrestahed 91 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Yrestahed 91

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 40 m²
  • Byggår: 1850

Varmt välkomna till detta härliga soldattorp, vid namn Svärdstugan.

Torpet från 1850 har gamla anor, det syns speciellt på de gamla robusta trägolven. Torpet erbjuder på nederplan en välkomnade hall med plats för avhängning, ett jättefint allrum med kakelugn och i köket tronar en gammal järnspis i originalskick samt en modern spis med ugn, utöver det ingår kyl, frys, mikro, diskmaskin och vatten är indragen till köket från egen brunn. Säljaren bor permanent så det är ”vintervatten”. En trappa upp hittar vi en övervåning med två sovrum med plats för dubbelsängar. Förrådsdel finns till vänster vid hallen där det finns en portabel toalett och som kan göras om till badrum/hygienrum om så önskas. Vissa inventarier ingår i köpet. Fiber är installerat!

Väl utomhus grönskar 1.675kvm mark med en liten bäck som rinner genom gården. Här finns goda möjligheter att bygga ett nytt hus och samtidigt behålla soldattorpet som tex gäststuga då torpet står på kanten av tomten (se tomtkarta & drönarbild).

Yrestahed är en lantlig småort som tillhör Rasbo socken i Uppsala kommun. Idag väljer nästan alla att bo permanent i Yrestahed så flera nya hus har byggts runt torpet så för er som är ute efter en tomt att bygga på skulle denna fastighet passa perfekt. Yrestahed når ni med bil på ca 15-20 min från centrala Uppsala.

Karta för Yrestahed 91

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-uppsala-uppsala-kommun-yrestahed-91-21336656

Avstånd till vatten: 2600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74178

Lämna en kommentar