Ymers väg 6 – 6 – Håbo kommun

Utgångspris: 4 875 000 kr

Beskrivning av Villa Ymers väg 6

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 151 m²
  • Byggår: 1978

*RING MÄKLAREN DIREKT FÖR EN PRIVAT VISNIG UNDER SOMMAREN*

Varmt välkomna till detta charmiga och genomgående renoverade hem . Ett luftig 1/2-plans hus i det populära och barnvänliga området Viby i Bålsta. Detta är det perfekta hemmet för en barnfamilj. Med närhet till skolor och förskolor blir det enkelt för barnen att ta sig till och från skolan på kort promenad- och/eller cykel avstånd. Bostaden har genomgått löpande renoveringar och är redo för sina nya ägare som bara kan flytta in och njuta av en härlig villaidyll. Idag finns tre sovrum men det finns möjlighet att ordna med flera om behovet finns.

Väl inne i bostaden möts du av en härlig rymd, särskilt tack vare att man öppnat upp till andra planet. En härlig känsla att komma hem till. Hallen är ljus och erbjuder generös förvaring, vilket bidrar till en organiserad och prydlig vardag.

Det öppna och inbjudande köket har en stor och praktisk köksö som ger plats för avslappnade frukostar och härlig samvaro. Den rymliga matplatsen leder vidare till ett väl tilltaget vardagsrum, där en värmande kamin med täljsten skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär. Det bästa är att kaminen kan rotera beroende på aktiviteten i rummet, vare sig det är middag eller avkoppling.

Entréplanet erbjuder dessutom ett renoverat badrum samt ett mycket bra sovrum. Uteplatsen är en riktig pärla med ett underbart uterum och en öppen terrass på baksidan som fångar bästa solläge för avkoppling och social samvaro.

På det övre planet finner du först ett allrum/läsrum/TV-rum som ger extra utrymme för familjens behov och intressen. Två generösa sovrum. Ett med egen klädkammare och det andra bjuder på en lyxig walk-in-garderob.
Det stora och härliga badrummet är ett sant paradis med en nybyggd och stilren bastu som bjuder in till avkoppling och välbefinnande.

Bosten har löpande genomgått flera stora renoveringar. Att nämnas så är taket på både bostaden, garaget och förrådet är nyligen utbytta och du läser mer om bostadens alla renoveringar nedan i beskrivningen.

Detta fantastiska hus är beläget på en barnvänlig och lugn gata med en stor och generös hörntomt, (näst största på gatan) vilket ger gott om utrymme för lek och aktiviteter utomhus. En perfekt plats för en familj att skapa minnen och trivas i.

Bostaden säljs förbesiktigat och säljaren har för avsikt att teckna en dolda-fel-försäkring från tillträdesdagen som är giltig i 10 år.

Fiber indragen till fastigheten.

Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning!

Karta för Ymers väg 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-balsta-viby-habo-kommun-ymers-vag-6-21333169

Avstånd till vatten: 1700

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74637

Lämna en kommentar