Ymergatan 26C – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 840 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ymergatan 26C

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 93 m²
  • Byggår: 1939

Välkommen till denna charmiga gavellägenhet med en stor balkong som nås från två utgångar och ligger i soligt läge!

Bostaden erbjuder en yteffektiv planlösning med ett bra kök med matplats, tre sovrum varav ett har utgång till balkongen, ett fräscht badrum med dusch samt ett vardagsrum som också har utgång till den stora balkongen. Fint läge i huset på våning 3 av 4 vilket ger fin utsikt och massor av ljus! Till bostaden hör ett väldigt stort källarförråd om cirka 15 kvm som är disponerat som ett eget rum med riktig dörr – perfekt för den som vill ha väldigt gott om förvaringsutrymme!

BRF Torymer, en förening med en fin byggnad som erbjuder en rad gemensamma utrymmen som tvättstuga, hobbyrum och bastu. Föreningen har även en trevlig innergård med uteplats för sittgrupper och grill, en perfekt plats för sommarens grillkvällar eller för att bara sitta och njuta.

Bredband (250 Mbit) och ett grundpaket med tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Lägenheten ligger mitt i Fålhagen med enkel tillgång till Uppsalas Resecentrum med tåg- och bussförbindelser, vilket gör det enkelt att pendla till jobbet i Stockholm eller att ta sig ut på äventyr under helgerna. I närområdet hittar du också ett spännande utbud av restauranger, butiker och andra service. Kort promenad till Willys på Björkgatan eller affärshuset Kvarnen med bl.a. Ica Supermarket och Systembolaget.

Karta för Ymergatan 26C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-falhagen-uppsala-kommun-ymergatan-26c-21330145

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75325

Lämna en kommentar