Ymergatan 14 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ymergatan 14

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 92 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna fantastiska 3,5 rok som erbjuder ett perfekt boende för er som söker både komfort och stil. Bostaden kan enkelt göras om till 4rok som den ursprungligen var.

Här får ni ett luftigt vardagsrum med öppen spis, perfekt för mysiga kvällar, och direkt utgång till en balkong där ni kan njuta av din morgonkaffe eller avkopplande stunder i solen.

Lägenheten har två trivsamma sovrum som erbjuder rogivande miljöer och gott om plats för både säng och förvaring. Det stilrena köket är utformat för att göra matlagningen till en fröjd, med goda arbetsytor och en generös matplats som bjuder in till härliga middagar och sociala tillställningar.

Badrummet är fräscht och modernt, utrustat med ett bekvämt badkar där ni kan unna er avkopplande bad efter en lång dag.

Denna bostad är en perfekt kombination av praktisk funktion och estetisk tilltalande design. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev denna pärla på plats!
Missa inte chansen att göra denna fantastiska lägenhet till erat hem.

Området Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva, med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader, Uppsala Konsert och Kongress med olika evenemang och föreläsningar. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Gångavstånd från stadskärnan där ni har all tänkbar service. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer ni bilen tar ni er via Tycho Hedéns väg ut på E4:an!

Välkomna på visning!

Karta för Ymergatan 14

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-falhagen-uppsala-kommun-ymergatan-14-21352120

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75325

Lämna en kommentar