Wivalliusgatan 31 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.295.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Wivalliusgatan 31

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 40,5 m²
  • Byggår: 1974

Välkommen till Wivalliusgatan 31 och denna charmiga 1:a. Med ett stamrenoverat helkaklat badrum, en fransk balkong och förråd på samma våning har du allt du behöver inom räckhåll. Lägenheten är belägen högst upp i huset och ger dig en unik utsikt över omgivningarna.

Lägenhetens höga kvalitet är en del av den omtyckta och välskötta Brf Vivalla-föreningen. Här finns en rad gemensamma utrymmen och faciliteter som ger extra värde till din vardag. Innergårdar med lekplatser, tvättstugor, cykelrum, övernattningslokal, samlingslokal, hobbyrum, gym, tennisbana och en bastu. Utforska alla möjligheter på föreningens hemsida och låt dig inspireras. https://brfvivalla.se/. I dagsläget finns ledig parkeringsplats för den med bil.

Detta boende passar perfekt för den naturälskande och aktivt levande individen. Beläget i natursköna och eftertraktade Nyby, har du närhet till Willy’s och Gränby köpstad för dina shoppingbehov. Med E4:ans påfarter inom bekvämt pendlingsavstånd, är din resa till och från arbete en enkel och smidig process. Utöver detta erbjuder området goda busskommunikationer och ett cykelavstånd till stadens pulserande centrum. Löparspår i Röbo och grönområden i gamla Uppsala och för

Snabbt tillträde för den som önskar.

Välkommen att boka in dig för visning!

Karta för Wivalliusgatan 31

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-nyby-uppsala-kommun-wivalliusgatan-31-20373756

Avstånd till vatten: 2500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75442

Lämna en kommentar