Vulcanusvägen 1B – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Radhus Vulcanusvägen 1B

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 111 m²
  • Byggår: 1989

Välkommen till Vulcanusvägen 1B – ett underbart radhus med låga driftskostnader och generösa ytor som passar perfekt för familjelivet. Detta hem erbjuder en fantastisk blandning av moderna bekvämligheter och trivsam atmosfär i ett av Enköpings mest eftertraktade villaområden.

När du kliver in möts du av ett nyligen renoverat kök, perfekt för den matlagningsintresserade. Det rymliga vardagsrummet flödar av naturligt ljus och erbjuder gott om plats för både avkoppling och sociala tillställningar.
Entréplanet inkluderar även ett stilfullt renoverat badrum och har fräscha och nya ytskikt genomgående. Uteplatser på både fram- och baksida ger dig möjlighet att njuta av solen hela dagen, och den inglasade altanen på baksidan blir snabbt en favoritplats för alla årstider.

På övre plan finner du tre väl tilltagna sovrum, perfekta för familjens alla behov. Ett fräscht badrum kompletterar denna våning och erbjuder funktionalitet och stil.

Fastigheten har fiber draget till tomtgräns. Dessutom finns samfällda ytor som carportar och lekplatser, vilket gör vardagen både enkel och trevlig.

Vulcanusvägen ligger i ett lugnt och trivsamt område, idealiskt för barnfamiljer. Här finns närhet till flera förskolor, skolor, idrottsanläggningar och en livsmedelsaffär.
Området är utrustat med gång- och cykelbanor som tar dig smidigt och säkert till Enköpings centrum.

Ta chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus och njut av ett bekvämt och stilfullt boende i ett av Fannas mest attraktiva kvarter.

Välkommen hem!

Karta för Vulcanusvägen 1B

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-fanna-enkopings-kommun-vulcanusvagen-1b-21337030

Avstånd till vatten: 950

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74942

Lämna en kommentar