Vretvägen 13 – 5 – Håbo kommun

Utgångspris: 3 750 000 kr

Beskrivning av Villa Vretvägen 13

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 82 m²
  • Byggår: 1965

Välkommen till detta härliga enplanshus i ett underbart område med skog och vacker natur.
Här erbjuds du ett härligt hus med fyra (4) bra sovrum, härligt kök med 2 st kombinerade kyl/frys, inbyggd micro, spishäll med ugn och diskmaskin. Köket är vitt och fräscht från 2019 med läcker bänkskiva i ljust grå laminat. Större matplats för 8-10 personer.

Öppet, stort och luftigt vardagsrum med värmande braskamin. Genomgående öppet upp mot nock och generös takhöjd. Endast hallen mellan sovrummen har normalhöjd där det dessutom finns bra förvaring i form av vind.
Utgång genom dubbla dörrar till en härlig trälagd terrass med nersänkt pool och matplats under tak (pergola). Här finns dessutom även en öppen spis för otrolig mysfaktor för sena sommarkvällar.

På tomten finns ytterligare ett attefallshus med persienn-verkstad. (finns möjligheter att överta verksamheten om önskemål finns). Utanför finner du ett stort plats-byggt utekök med grill och rök. Vidare finner du ett mysigt gästhus med egen terrass. Härlig gräsmatta med plats för mycket lek och spring. Tomten vetter mot ett grönt härligt fält så man har ingen insyn från nyfikna grannar!

Uppfart med plats för flera bilar och plats för båt finns på tomten. Fiber indraget!

Kontakta mäklare Sara Engström för med information om bostaden och för att boka tid för visning!

Karta för Vretvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-haggeby-vreta-habo-kommun-vretvagen-13-19060657

Avstånd till vatten: 1000

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74694

Lämna en kommentar