Vretgränd 4B – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 490 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vretgränd 4B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 52 m²
  • Byggår: 1940

Här bor du mitt i stadens puls!

Välkommen till denna välrenoverade ”mini trea” med -40tals charm i centrala Uppsala (registrerad som 2a i föreningens register – ombyggd till en 3a 2019). Denna snyggt renoverade 3:a erbjuder en påkostad och stilfull boendemiljö. Med sin yta om 52 kvadratmeter erbjuder bostaden både komfort och funktion. Belägen på första våningen i en väl underhållen fastighet om totalt fyra våningar, har du närheten till stadens puls samtidigt som du kan njuta av innergårdens lugna läge.

Bostaden är utrustad med moderna bekvämligheter och har en trevlig planlösning med fönster i flera väderstreck som skapar en trivsam atmosfär.
Här finner du ett välutrustat kök i öppen planlösning vilket ger dig trevliga sällskapsutrymmen där du kan umgås med vänner. Dessutom finns det två sovrum som erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning.

Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och erbjuder sina medlemmar trevliga gemensamma utrymmen på gården.
Dessutom har du nära till kommunikationer vilket gör det smidigt att ta sig runt i staden.

På Vretgränd 4B finner du en bostad som kombinerar det bästa av charmig funkisarkitektur med modern komfort. Missa inte chansen att få ta del av detta fantastiska boende i centrala Uppsala.
Välkommen hit – välkommen hem!

Karta för Vretgränd 4B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-uppsala-kommun-vretgrand-4b-21345587

Avstånd till vatten: 50

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75322

Lämna en kommentar