Vreta strandväg 3 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 11.750.000 kr

Beskrivning av Villa Vreta strandväg 3

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 278 m²
  • Byggår: 1998

På en högt belägen tomt ligger denna välskötta villa i herrgårdsstil som erbjuder ett representativt boende med gott om ytor för umgänge med familj och vänner, rymliga sovrum och flygelbyggnader med relax, gästrum, möjlig uthyrning och garage. På varma sommardagar kan du njuta vid den egna poolen som har sol större delen av dagen eller ta en kort promenad till Ekoln och njuta av bad och lugnet vid vattnet. Tycker du om trädgård och odling finns här fina ytor för plantering och en extra bonus är att du under sommaren har fri tillgång på sjövatten.

Huvudbyggnaden uppfördes 1998 och är i 2-plan om 278 kvm. Här genomsyras huset av väl tilltagna rum som bjuder in till social samvaro och även privata delar för hela familjen. Redan när du kliver in hallen möts du av representativa ytor med gott om plats för både möblering och ytterkläder. Köket rymmer en stor familj och bjuder in till matlagning med rejäla bänkytor och en trevlig köksö. En fin detalj är den murade öppna spisen som minner om svunna tider och här finns även en fungerande vedspis. Sociala ytor finns i vardagsrum en murad eldstad med kassett och matrum/bibliotek intill samt utgång till ett stort uterum som förlänger säsongen från tidig vår till sent höst. På entréplanet finns vidare ett duschrum, två sovrum varav det ena ett lämpligt hemmakontor samt tvättstuga med groventré. En trappa upp möts du av ett mycket rymligt allrum där hela familjen och dina gäster kan samlas. En privat del finns för föräldrarna med ett sovrum, walk-in-closet och ett lyxigt renoverat badrum med hörnbadkar och dusch. För barnen finns två jämnstora sovrum med ett väl tilltaget duschrum.

Flygelbyggnaderna bidrar till fastighetens herrgårdskänsla, den ena byggnaden innehåller en relax med bastu samt ett väl tilltaget hobbyrum som lätt kan byggas om till en lägenhet och den andra byggnaden innehåller en lägenhet som lämpar sig för uthyrning med allrum, pentry och wc samt garage med plats för en bil.

Fastigheten är medlem i en bryggförening vilket möjliggör båtplats samt bad från ”egen” brygga som du når på några minuters promenad.

I Vreta bor du på en idylliskt lantlig plats med endast 20 minuter in till Uppsala City med bil samt goda kommunikationer med buss. Här finns natur- och friluftsliv runt knuten och med en kort promenad når du badplats och den egna båtplatsen. Fina promenadstråk finns i Vreta men också i närliggande Hammarskog med flera uppmärkta leder. En favorit är promenaden till Vreta Udd med mysiga grillplatser och härlig utsikt över Ekoln. På vintern finns skidspår, pulkabacke vid Herrgården och när isen lägger sig plogas den för skridskoåkning.

Det här är ett hus som måste upplevas. Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning!

Karta för Vreta strandväg 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vreta-uppsala-kommun-vreta-strandvag-3-21082775

Avstånd till vatten: 300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75591

Lämna en kommentar