Vråtorpsgatan 48 – 5 – Knivsta kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Radhus Vråtorpsgatan 48

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 152 m²
  • Byggår: 2007

Mycket trevligt 2-plansradhus i populära Alsike! Bostaden med stora fönsterpartier och en imponerande takhöjd på entréplanet. Rymliga sällskapsutrymmen i vardagsrum och kök med utgång till uteplats, delvis under tak samt lättskött trädgårdstomt. Dessutom har huset en insynsskyddad takterrass om ca 20 kvm med utgång från övervåningens hall. Även en rymlig balkong med tak och utgång från ett av sovrummen. På husets entrésida finns ett förråd, carport samt plats för ytterligare två bilar på asfalterad uppfart.

I populära Alsike bor ni med ett mycket bra pendlingsläge till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Tåget stannar i centrala Knivsta och det tar bara 29 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till stationen i Uppsala. Busshållsplats finns i närheten, vilket gör det mycket enkelt för hela familjen att ta sig dit man vill även utan bil. Endast en kortare promenad bort erbjuds motionsspår/skidspår om vintern och skogsområden för rekreation efter stressig dag på arbetet eller i skolan.

Området är ytterst barnvänligt med lekkamrater i alla åldrar och med skolor och förskolor på bekvämt gångavstånd. I föreningen ligger förskolan Hjärtstenen vilket innebär att du har direkt närhet för dina barn i förskoleåldern. Här trivs såväl vuxna som barn!

Karta för Vråtorpsgatan 48

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-knivsta-kommun-vratorpsgatan-48-21279898

Avstånd till vatten: 1600

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74146

Lämna en kommentar