Von Bahrs väg 40 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Von Bahrs väg 40

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76,5 m²
  • Byggår: 1985

Välkommen denna fantastiska 3:a i ett utav dem bästa lägena i området!
En väldigt trevlig bostad med stora fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus som ger en härlig rymd och känsla.

När du kliver in bostaden så möts du av en välkomnande hall med generösa avhängningsmöjligheter.
Från hallen kommer du vidare till det stora vardagsrummet, här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande soffbord samt tv-bänk och övrigt möblemang efter önskemål. Härifrån når du även bostaden vackra balkong som vetter mot den grönskande innergården, här kan du njuta av solen och den trevliga utsikten. Vardagsrummet har en öppen planlösning vilket skapar en härlig och social yta för umgänge med familj och vänner. Köket är välutrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, över- och underskåp samt generösa arbetsytor.
Bostaden erbjuder två lättmöblerade sovrum där det större sovrummet har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och garderober. Det andra sovrummet lämpar sig utmärkt som gästrum, arbetsrum eller barnrum.
Det finns även en stor klädkammare i lägenheten för smidig förvaring av kläder.
Det helkaklade badrummet är fräscht och stilrent. Här finns dusch, wc och handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du i en fin och välskött förening med tillgång till gemensamhetsutrymmen såsom träningslokal, bastu, övernattningsrum och tvättstuga.
Området är populärt och växande med närhet till grönområden, butiker, restauranger och kommunikationer med buss alldeles utanför.
Tack vare närheten till både natur och stadsliv passar bostaden utmärkt för både par och små familjer som söker en modern och bekväm livsstil.

Karta för Von Bahrs väg 40

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-loten-uppsala-kommun-von-bahrs-vag-40-21288406

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75427

Lämna en kommentar