Von bahrs väg 34 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Von bahrs väg 34

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62,5 m²
  • Byggår: 1985

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet med mysig inglasad balkong. Här välkomnas du in i en rymlig hall med bra avhängning för skor och ytterkläder, vidare in finns ett stort kök med gott om förvaring och arbetsyta. Vid fönstret finns även plats för en stor matgrupp som bjuder in till härliga middagar med familj och vänner. Från köket nås det stora sovrummet, med plats för större säng samt bra förvaring i inbyggda garderober. Vidare in i lägenheten finns ett hemtrevligt vardagsrum där du får plats med soffgrupp och mysig läshörna vid fönstret för avkoppling. Från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen i soligt läge. Lägenheten har ett renoverat helkaklat badrum fullt utrustat med dusch och kombinerad tvättmaskin. Utöver förvaringen i lägenheten tillhandahåller även föreningen två förråd till lägenheten.

I HSB Ling 71 bor du i en grönskande förening som har flertalet lekplatser och grönytor. Du som boende kan också ta del av flera gemensamhetsutrymmen som bl.a. tvättstugor, cykelrum, hobbyrum, gym, bastu, pingisrum och övernattningsrum. Föreningen är välskött och har löpande skötts om och har gjort flertalet stora renoveringar samt att föreningen kommer installera solceller.

Här bor du med närhet till närservice och naturen med Heidenstams torg endast några minuter bort, där finner du all önskvärd service även bra kommunikationer in till stadskärnan via bussförbindelser. Gränbystaden promenerar eller cyklar du snabbt till längs fina cykel- och gångstråk. Du har också närhet till Gränby sportfält där det finns friidrottsarena, ishallar och innebandyhall. För den som gillar natur och att motionera finns Röbospåret med utegym endast 6min cykelväg bort även Uppsalas stadskärna är nära.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Karta för Von bahrs väg 34

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-loten-uppsala-kommun-von-bahrs-vag-34-20184656

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75427

Lämna en kommentar