Vitmossvägen 57 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5.900.000 kr

Beskrivning av Villa Vitmossvägen 57

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 152 m²
  • Byggår: 2022

Välkommen till denna villa som färdigställdes 2022 med genomgående snygga materialval och goda utrymmen för hela familjen! Huset är utrustat med solceller som bidrar till låga driftskostnader.

På entréplanet möts man av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar generösa och ljusa utrymmen för socialt umgänge. Här finns även ett extra sovrum, stilrent badrum, samt en groventré med tvättstuga vilket ökar bekvämligheten i vardagen. Övervåningen rymmer tre bra sovrum som alla har förvaring i garderober, ett allrum som passar perfekt som extra tv-rum samt ett extra badrum, vilket ger familjen gott om utrymme!

Huset är energieffektivt med låga driftskostnader, inte minst p.g.a. solcellerna! Det har energiklass B vilket möjliggör för grönt bolån med lägre räntor. Dessutom finns tillgång till fiber, vilket möjliggör snabb och pålitlig internetanslutning. Trädgårdstomten är lättskött och det finns en stor solig altan direkt från vardagsrummet!

Huset har gott om plats för parkering på uppfart och utrymme finns för att bygga garage/carport. Laddbox för att ladda elbil och plug-in hybrid är installerad!

Område Lindbacken är välbeläget med kort pendlingsavstånd till centrum, E4:an och väg 288 mot Östhammar/Öregrund. Vid infarten finns en Ica-butik och restaurang. Här finns även en vårdcentral, gym, apotek, frisör och en fritidsgård. För speciella tillfällen kan man även hyra en festvåning. Vidare finns fina strövområden, utomhusgym, en damm samt flertalet förskolor och även en skola från förskoleklass till åk 5. Bussarna går med täta turer in till Uppsala. I närområdet finns en pulkabacke och en grillplats, vilket ger möjligheter till roliga aktiviteter året om.

Sammanfattningsvis erbjuder detta välskötta hus i Lindbacken ett perfekt boende för hela familjen.

Karta för Vitmossvägen 57

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-lindbacken-uppsala-kommun-vitmossvagen-57-21294587

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75472

Lämna en kommentar