Vitmossvägen 205 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.490.000 kr

Beskrivning av Radhus Vitmossvägen 205

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 99 m²
  • Byggår: 2023

Söker du ett prisvärt och praktiskt radhus för familjen på lugn gata med ett fritt läge mot natur på husets baksida? På Vitmossvägen 205 erbjuds härliga öppna sällskapsytor i kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med utgång till en härlig uteplats och trädgård med kvällssol. På husets framsida finns plats för en bil. På baksidan finns ett förråd.

Radhuset håller en hög standard med toner hämtade från naturen med köksinredning från Marbodal, kakel i glaserad keramik och bänkskiva i bohusgranit. Beigea klinkerplattor i entrén och i de båda duschrummen där även samma kakel som i kök också finns. Köket har gott om förvaring och är utrustat med vitvaror från Siemens. På det övre planet erbjuds tre sovrum samt ett allrum och husets ena duschrum med komfortvärme och tvättmöjligheter.

Brf Skogsbrynet är uppfört av Blooc och består av 24 radhus om och just detta hus flyttades in i mars 2023. Föreningen är nu igång med eget styrelsearbete och en hemsida med information både för köpare och medlemmar har gjorts ordning. Dessutom har denna förening en räntegaranti från byggherren som sträcker sig ytterligare ett par år fram i tiden vilket ger ett bidrag till föreningen för ökade räntekostnader. Ett extra plus är också att garantier såsom garantibesiktning, garanti på vitvaror och värmepump fortfarande finns kvar.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under de senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Nu har också Handelsbyn invigts med Vårdcentral, Apotek, Restaurang Lindbacken, gym mm.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Vitmossvägen 205

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-lindbacken-uppsala-kommun-vitmossvagen-205-21266275

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75472

Lämna en kommentar