Viragatan 9 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Viragatan 9

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 100 m²
  • Byggår: 2016

Varmt välkommen till en utsökt bostad på Viragatan 9 i centrala och mycket populära Kungsängen, inte bara ett hem, utan ett komplett livsstilsäventyr som sträcker sig över imponerande 100 kvadratmeter på våning 4 av 6. Med sin enorma balkong är detta bostaden där du möts av en andlöst vacker fri utsikt över populära Anna Petrus park, och där varje kvadratmeter är noga utformad för att maximera din komfort och trivsel.

Steg in genom den generösa hallen och känn hur du genast omfamnas av en atmosfär av välbefinnande och elegans. Här har varje detalj noga planerats för att skapa inte bara en praktisk, utan också en stilfull entré. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda, vilket gör det möjligt för dig att organisera dina ytterkläder och skor. Det stora vardagsrummet, harmoniskt förenat med köket i en öppen planlösning, bjuder in till en upplevelse av ljus och rymd. Köket är mer än bara funktionellt, det är en designmässig höjdpunkt med sin stilrena, modern och exklusiva prägel till hela utrymmet. Den öppna planlösningen skapar en social atmosfär där du med lätthet kan umgås med familj och vänner medan du förbereder middagen Denna bostad stoltserar med hela tre rymliga sovrum. Det största sovrummet imponerar med en hel vägg av skjutdörrar, vilket inte bara tillför en unik designaspekt utan ger dig också möjlighet att skapa din egen privata oas av lugn och ro. Dessutom finner du två eleganta badrum. Som om det inte var nog, har denna bostad även en egen tvättstuga inuti lägenheten, en lyx som verkligen sätter denna bostad i en särställning. Här kan du bekvämt och smidigt sköta klädvården helt utan att behöva lämna din privata sfär.

Avslutningsvis öppnar den stora och inglasade balkongen upp möjligheten till avkoppling och njutning utomhus. Här finns både plats för solstolar, lounge och matbord för trevliga middagar med vänner och familj, allt med den imponerande utsikten som en vacker bakgrund.

Denna bostad är inte bara en plats att bo på; det är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en trivsam och välskött del av Kungsängen. Kontakta oss omedelbart för att boka en visning och upptäck hur Viragatan 9 kan bli den perfekta bostaden för din bekväma och stilfulla livsstil.

Välkommen hem.

Karta för Viragatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-kungsangen-industristaden-uppsala-kommun-viragatan-9-21325483

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75318

Lämna en kommentar