Viragatan 7 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 000 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Viragatan 7

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 100 m²
  • Byggår: 2016

Välkomna till denna 4:a som är belägen i markplan med stor fantastisk uteplats i skyddat läge mot föreningens innegård. Lägenheten är modern och mycket välplanerad och erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, i form av garderober med skjutdörrar. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen som ligger i ett skyddat läge mot innergården. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till ett klassiskt och bra planerat kök som har allt man önskar sig. Vidare finns tre bra sovrum i något varierande storlek, varav master bedroom har duschrum en suite. Stort och fint badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet, bra arbetsbänk ovanför tvätt och torktumlare. Föreningen har en barnvänlig och trevlig innergård samt ett stenkast bort ligger fina Anna Petrus parken.

Bostadsrättsförening med fördelaktigt avtal för bredband, god extern förvaring i tillhörande källarförråd. Smidig parkering i garage som är beläget i fastighetens källarplan, gymanläggning finns runt husknuten. Barn leker gärna skyddat på föreningens innergård medan de vuxna njuter av lugnet och grönskan i någon av föreningens gemensamma möbelgrupper. Välkomna till ett bekvämt boende nära stadskärnan samt härliga promenader längs Fyrisån och Stadsparken.

Från Viragatan har du endast några minuters promenad till Stora torget, Akademiska sjukhuset och tågspåren vid Strandbodkilen vilket gör att denna lägenhet har det perfekta pendlarläget. I området finns mataffären Willys, frisör, gym, café samt några restauranger. Med en kort promenad når du Uppsala city där det finns ett bredare utbud. Hamnspången över Fyrisån tar dig till Studenternas IP och grönområdena i Stadsparken. Längs Fyrisån finns kilometerlånga promenad- och cykelstråk mot Ultuna och Sunnersta och dess vackra natur.

Karta för Viragatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-kungsangen-uppsala-kommun-viragatan-7-18935405

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75318

Lämna en kommentar