Violvägen 3 – 5 – Håbo kommun

Utgångspris: 3 200 000 kr

Beskrivning av Villa Violvägen 3

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 146 m²
  • Byggår: 1975

Visas sön 9/6 kl.11-11.30!
För privat visning kontakta mäklare Malin på 0700826772!
Välkommen till detta stora och välplanerade kedjehus på Violvägen 3 i natursköna Norra Ullevi. Med sina 146 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas i.

Här välkomnas ni in på nedre plan i inbjudande och praktisk hall med plats för avhängning av ytterkläder. Direkt till höger om hallen finns ett badrum med badkar. Till vänster om hallen finner ni ett av husets fyra sovrum, har man behov för ytterligare ett sovrum kan ett av rummen på övre plan göras om till ett femte. Vidare kommer ni in till ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både fest och avkoppling med plats för stor soffgrupp intill de stora fönstren som ger vy över baksidan. Via vardagsrummet når ni husets mycket trevliga baksida med en väl tilltagen uteplats delvis under tak med plats för loungegrupp, matplats och grillhörna där man gärna spenderar tid under somrarna! Vidare in i huset finns ett väl tilltaget sovrum med fönster ut mot baksidan. Intill sovrum två finner ni det öppna köket med köksö och matplats, via kök kan ni även nå garaget via tvättstugan där du även kommer ut till baksidan. Från den centralt belägna trappan tar ni er upp till övervåningen där ni möts av en mysig hall som förbinder rummen på övervåningen. Här finns två stora sovrum, ett som lätt kan göras om till ett femte sovrum, till viss del under snedtak och ett helkaklat badrum med dusch!

Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och är perfekt för både avkoppling och umgänge med vänner och familj. Här kan du njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till kommunikationer och centrala Bålsta.

Det barnvänliga läget gör detta till en idealisk plats för familjer som söker en trygg och trivsam miljö.
Missa inte chansen att bli ägare till detta centralt belägna och barnvänliga kedjehus med naturnära omgivningar. Kontakta ansvarig mäklare idag för att boka in en visning!

Karta för Violvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-balsta-norra-ullevi-habo-kommun-violvagen-3-21338854

Avstånd till vatten: 700

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74651

Lämna en kommentar