Vintervägen 12 – 4 – Älvkarleby kommun

Utgångspris: 1 175 000 kr

Beskrivning av Villa Vintervägen 12

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 78 m²
  • Byggår: 1955

Välkommen till detta charmiga 50-talshus beläget i det populära området Skutskär. Med sin välbevarade retrostil och höga läge blir detta hem en dröm för den som älskar karaktär och unika detaljer. Det platsbyggda köket är en pärla med sitt intakta chackrutiga golv och erbjuder en perfekt plats att laga och njuta av måltider tillsammans.

Ett nyrenoverat badrum och ett ljust och fint vardagsrum ger en modern touch till denna tidlösa pärla. Här har du även möjligheten att njuta av den underbara naturen, med närheten till grönområden och endast cykelavstånd till en härlig badplats. För den idrottsintresserade finns också en idrottsplats bara en kort promenad bort.

Med ett extra sovrum i källaren finns det gott om utrymme för familjen eller för att använda som arbetsrum eller hobbyrum. Den uppvuxna och ljusa trädgårdstomten ger möjlighet till både lek och avkoppling.

Dessutom är huset utrustat med en ny luft/vatten värmepump och fiber är installerat, vilket ger en modern och energieffektiv boendemiljö.

Välkommen till Vintervägen 12, ett hem som kombinerar charm med moderna bekvämligheter och är redo att bli din nya oas!

Karta för Vintervägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-skutskar-alvkarleby-kommun-vintervagen-12-21337847

Avstånd till vatten: 800

  • Älvkarleby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81432

Lämna en kommentar