Vinkelvägen 4 – 5 – Tierps kommun

Utgångspris: 3 690 000 kr

Beskrivning av Villa Vinkelvägen 4

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 125 m²
  • Byggår:

Nu har du chansen att bygga ditt drömboende på mycket bra tomt i Örbyhus!

Vi, tillsammans med Felin Fastigheter erbjuder en byggklar tomt om ca 913 m2 där du kan utforma ditt eget hem. Förslag på husmodell här i annonsen är villa ”125” i modern stil. Ett 1-planshus på 125 välplanerade kvadrat där alla får utrymme att trivas.
Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här är det ryggåstak vilket tillsammans med de stora fönsterpartierna förstärker den luftiga och ljusa känslan. I vardagsrummet finns med hjälp av fina dubbeldörrar utgång till den soliga altanen. Det finns även 4 st bra sovrum varav 1 master bedroom med intilliggande badrum. Ytterligare ett stort och ljust helkaklat badrum och i anslutning till köket ligger tvättstugan med en groventré.

Här bor du nära Örbyhus centrum med bland annat matbutik, pizzeria, förskola och skola. Det är heller inte långt till tågstationen med tåg som smidigt tar dig till så väl Uppsala, Stockholm som Gävle.

Totalpris: 3 690 000 kr inkl. tomtköp, husbyggnation i totalentreprenad, bygglovskostnader, kontrollansvarig och vatten och avlopp.

Självklart kan man välja ett annat hus om man så önskarm, välj från ett stort utbud av husmodeller så länge det följer detaljplanen. Kontakta oss för att ta reda på vilket hus som passar er bäst.

Observera att det endast är exempelbilder som kan innehålla tillval som kan påverka priset.

Bjurfors förmedlar endast tomten. Entreprenadkontrakt skrivs med Felin Fastigheter.

Karta för Vinkelvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-orbyhus-tierps-kommun-vinkelvagen-4-21329791

Avstånd till vatten: 1800

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74842

Lämna en kommentar