Villagatan 2 – 7 – Enköpings kommun

Utgångspris: 3 795 000 kr

Beskrivning av Villa Villagatan 2

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 175 m²
  • Byggår: 2010

Beläget i barnvänliga Grillby finner ni denna mycket trevliga och väldisponerade familjevilla med 7 rum byggd 2010. Utvändigt bjuder huset på en härlig grönskande trädgård med bärbuskar och fruktträd, en insynsskyddad pool och en altan på framsidan av huset. För dig med gröna fingrar och som gillar egenodlade grönsaker finns det dessutom ett växthus samt flertal odlingslådor på tomten. Carport med elbildsladdare samt förrådsdel och vid den grusade uppfarten finns ytterligare parkeringsmöjligheter.

Invändigt finns ännu mer att hämta, väl innanför tröskeln upptäcker ni det generösa ljusinsläppet och de sociala och luftiga umgängesytorna. På entréplan finns det mysiga vardagsrummet med braskamin och utgång till altanen. Det fina köket har allt man kan tänka sig behöva i utrustningsväg samt en matplats invid fönstret som vetter mot framsidan av huset. Tre rymliga sovrum, tvättstuga med groventré samt ett helkaklat badrum. På övre plan välkomnas ni av ett svårslaget allrum med ett fantastisk ljusinsläpp. Utöver allrummet finns här ytterligare två sovrum och en wc.

Huset är placerat i ett lugnt och barnvänligt villaområde. Inom promenadavstånd finns både skola, förskola, livsmedelsbutik, busshållplats samt upplyst motionsspår. Bra pendlarläge till Stockholm, Uppsala och Västerås. Varmt välkomna på visning!

Karta för Villagatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-grillby-enkopings-kommun-villagatan-2-21309852

Avstånd till vatten:

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74952

Lämna en kommentar