Viktor Rydbergsgatan 4 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Viktor Rydbergsgatan 4

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76,5 m²
  • Byggår: 1974

Välkommen till populära Nyby och Viktor Rydbergsgatan 4. Här erbjuds du en väldisponerad tre rum och kök med uteplats in mot den lugna gröna innergården.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob, nyrenoverat(stamrenoverat) badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Kök med matplats för större sällskap och gott om förvaring i den ljusa skåpinredningen. Vardagsrummet når man via köket och här finns plats för större soffgrupp, tv-möbel, soffbord och här finns utgång till lägenhetens fina uteplats in mot föreningens innergård. Två rejäla sovrum med gott om förvaring i vardera sovrum.

En välmående förening med många gemensamhetsanläggningar. Här finns kvarterslokal att hyra, friskvårdslokal med gym och bastu, solarium, fem tvättstugor att nyttja, ett övernattningsrum, tennisbana, cykelförråd samt barnvagnsförråd. På innergårdarna finner ni många välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, tennisbanor, fina rabatter och gott om cykelställ. Nära omtyckta och nyligen uppförda Gränby Köpstad, förskola, skola och Gränby Centrum som ständigt byggs ut med all slags handel ni kan tänka er. Bra kommunikation med bl.a. buss och den nya busslinjen nr.1 som går till stora delar av stan så som Gränbystaden, Fyrishov, Ekonomikum, Akademiska sjukhuset och IKEA. För den bilburne finner du påfarten till E4:an enbart ett stenkast bort.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Karta för Viktor Rydbergsgatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-nyby-uppsala-kommun-viktor-rydbergsgatan-4-21184055

Avstånd till vatten: 2400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75442

Lämna en kommentar