Viktor Rydbergsgatan 20 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Viktor Rydbergsgatan 20

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 61 m²
  • Byggår: 1974


Denna ljusa och inbjudande markplanslägenhet är både välplanerad och rymlig med en planlösning som är mycket tilltalande. Lugnt beläget med stor altan in mot föreningens gröna gård får du ett ombonat hem med fina ytskikt och vältilltagna rum. Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till ett förråd i trapphuset, vilket är praktiskt beläget precis intill lägenheten i trapphuset.

Planlösningen välkomnar med en hall med förvaring för ytterkläder, ett ljust och stilrent kök med mycket generös förvaring och fina arbetsbänkar. Vidare en rymlig matplats, ett sovrum med flertalet garderober, vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och utgång till bostadens härliga uteplats samt ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Föreningen är välskött och omtyckt, med generösa gårdar och faciliteter såsom samlingslokal, bastu, solarium, övernattningsrum och motionsrum/träningslokal. För närvarande är det kort kö till parkeringsplats. Helt nyrenoverat och stambytt badrum. Klinkergolv (grått), helkaklade väggar (vitt), dusch med vikbara väg gar, wc, handfat med kommod och spegel samt tvättmaskin.

Området Nyby är lugnt och barnvänligt, med trevliga och soliga innergårdar. På kort gång- och cykelavstånd ligger Gränbystaden med sitt breda utbud av shopping, service och restauranger. Närområdet erbjuder även en välsorterad Willys butik samt en busshållsplats inom några minuters gångavstånd. För bilpendlare finns smidig påfart till E4:an, och för dem som uppskattar natur och motion finns bland annat Gamla Uppsala och Röbo med fina motionsspår i vacker omgivning.

Karta för Viktor Rydbergsgatan 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-nyby-uppsala-kommun-viktor-rydbergsgatan-20-21324090

Avstånd till vatten: 2400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75442

Lämna en kommentar