Viktor Rydbergsgatan 14 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Viktor Rydbergsgatan 14

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 61 m²
  • Byggår: 1973

Stig in i denna ljusa och välkomnande markplanslägenhet som erbjuder både rymlighet, nytt kök och stamrenoverat badrum samt stor härlig uteplats!

Köket är renoverat ljust och stilrent med generös förvaring, vilket skapar en inspirerande plats för matlagning och samvaro. Plats för större bord invid fönster. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och altandörr som ger ett fint ljusinsläpp. Den härliga uteplatsen i rätt läge skapar en inbjudande och harmonisk atmosfär för avkoppling och umgänge. Tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring bakom skjutsdörrsgarderober. Nytt badrum genom precis genomförd stamrenovering. Fina och smarta tillval har gjorts, stort vädringsfönster som ger naturligt ljus i badrummet.
Här är det bara att flytta in och trivas – Välkommen hem!

Föreningen är omtyckt och med givande utomhusområden och en mängd bekvämligheter som höjer livskvaliteten för dess medlemmar. Här finns tillgång till gemensamhetslokaler, bastu, solarium, gästrum och gym för en aktiv livsstil.
Området Nyby präglas av sin rofyllda atmosfär och vänliga förutsättningar för barn, med soliga innergårdar som bjuder in till lek och samvaro. På kort avstånd ligger Gränbystaden med sitt mångfacetterade utbud av butiker, service och matställen, vilket underlättar en bekväm och mångsidig vardag. I närområdet finns även en välsorterad Willys butik samt en busshållplats på bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att ta sig runt i vardagen.

För bilpendlare är det smidig åtkomst till E4:an, vilket underlättar resorna till och från området med bil. Utforska fördelarna med att bo i denna harmoniska och välskötta miljö där bekvämlighet, trivsel och närhet till allt du behöver skapar den perfekta boendemiljön!

Karta för Viktor Rydbergsgatan 14

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-nyby-gard-uppsala-kommun-viktor-rydbergsgatan-14-21346994

Avstånd till vatten: 2300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75442

Lämna en kommentar