Viksta Korsnäs 268 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Viksta Korsnäs 268

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 85 m²
  • Byggår: 1920

Ett spännande ställe för dig som söker ett renoveringsprojekt med många möjligheter. Viksta Korsnäs 268 ligger endast 12 km från E4:an och 10 km från Björklinge. Tomten är omgiven av en härlig natur med skog och öppna fält. Fastigheten är bebyggd med två hus på en stor öppen tomt med gott om plats för lek och spring, en liten del av trädgården är omgiven av en skyddande häck, utmärkt för aktiviteter som badminton eller annat där vinden gör sig bäst på annat håll. Här finns även förrådsbyggnader som ger plats åt förvaring, arbetsrum, vedbod mm.

Huvudhuset är ett ombyggt gammalt torp med en vedspis i köket, tre rum samt badrum. Vedspisen har ej nyttjas på många år men kaminen som står i vardagsrummet, installerad 2007, delar samma murstock. Denna har använts flitigt fram till ett par år sedan. Entrén till huset ligger på framsidan mot trädgården, in i en liten förhall och sedan vidare genom fina dubbeldörrar i glas. Ytan i det första rummet i är fördelat på matplats samt ett litet sittrum eller arbetsrum. Vidare in i huset kommer ett kök med ljusinsläpp från två väderstreck, vedspis och skafferi. Intill ligger ett genomgångsrum med en kamin och plats för en soffhörna. Nästa rum har nyttjas som sovrum och här finns även dörren till badrummet med wc samt dusch. Avlopp finns dock ej i funktion då ett av rören till avloppet från huset är trasigt.

Sommarhuset uppe på höjden har en altan med bra solläge och fin sikt ut över tomten. I hallen, som även nyttjas som ett litet kök, finns arbetsytor, förvaring och ett fint ljus från fönstren. Det stora allrummet har ljusinsläpp från två väderstreck och ett fint trägolv, ett rum med bra rymd och en redig trappa upp till den inredda vinden. I allrummet finns gott om utrymme för matbord med tillhörande möblemang samt vardagsrumsmöbler. Ett litet sovrum finns längre in i huset samt ett hygienutrymme med separett. Vindsdelen/loftet ger gott om plats för flertalet sängplatser, även om det är lågt i tak har rummet ett bra ljusflöde från på båda gavlarna. Till detta hus finns idag endast sommarvatten.

Karta för Viksta Korsnäs 268

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-viksta-uppsala-kommun-viksta-korsnas-268-21360628

Avstånd till vatten: 250

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74373

Lämna en kommentar