Viksta Bergalund 108 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Villa Viksta Bergalund 108

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 183 m²
  • Byggår: 1906

I den vackra idylliska Uppländska åkerlandskapet längs en kurvig väg i liten by nära Viksta Kyrka finner ni det här charmiga huset byggt i början av förra seklet -1906. Huset är beläget lite på en höjd och har vidsträckt utsikt över åker och ängar. Lummig stor trädgårdstomt med prunkande syrénberså, fruktträd, rabatter och perenner. Perfekt för den stora familjen eller generationsboende och med goda möjligheter för den som är intresserad odling och trädgård – har du hund så är hundgården redan på plats.
Själva huset är rymligt på ca 184 kvm med många rum i hjärtat av huset finner du ett stort härligt lantkök med rymlig matplats samt allrum och vardagsrum i fil med nyputsad kamin. Vidare finns upp till fyra stora rum samt flera ”kattvindar” och kanske mysigast av allt en vacker inglasad veranda med fin utsikt.
Tidigare stallbyggnad nu inrett till hundgård, förråd, vedbod samt växthus/orangeri och en fin jordkällare.

Ett perfekt hus för dig som vill bo lantligt – skolbussens stannar utanför, fin förskola i Viksta by 900 meter bort och till Björklinge är det 9 km och till Uppsala är det ca 30 km.

Välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Viksta Bergalund 108

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-viksta-uppsala-kommun-viksta-bergalund-108-21349437

Avstånd till vatten: 350

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74373

Lämna en kommentar