Verkmästaregatan 30 – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Radhus Verkmästaregatan 30

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 1983

Välkommen till lugna Verkmästaregatan och ett bostadsrättsradhus i två plan! Här är det bara att flytta in, inga stora renoveringar behövs. Man har gjort om alla ytskikt och golv, byggt smarta förvaring lösningar och lagt ett slittåligt golv i hall och kök.
Tre bra rymliga sovrum, ett kontor/gästrum och två rymliga badrum. Här har man försökt utnyttjat varenda kvadratmeter och byggt in utrymmet under trappen för att skapa en klädkammare/förråd. I hallen har man även monterat ett parti skjutdörrar och platsbyggt hyllsystem bakom.

På framsidan har man lagt plattor på marken, byggt en ny trall, planterat flera växter och blommor och verkligen skapat en fin entré in till bostaden. Här finns även ett rymligt förråd!
På baksidan har du gott om plats på gräsmattan för kubbspel och fotbollsmatcher med barnen. Här finns även ett bygglov för inglasning av uterum.

Lugnt och trivsamt område intill Fagerskogen med elljusspår och kolonilotter i grannskapet. Här finns även närhet till skola, kommunikationer och handelscenter i Romberga.
Barnvänligt område med flera lekplatser.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Hoppas vi ses!

Karta för Verkmästaregatan 30

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-verkmastaregatan-enkopings-kommun-verkmastaregatan-30-20176216

Avstånd till vatten: 1800

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74539

Lämna en kommentar