Veckholm Basta 2 och 3 – 6 – Enköpings kommun

Utgångspris: 3 695 000 kr

Beskrivning av Villa Veckholm Basta 2 och 3

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 87 m²
  • Byggår: 1955

Varmt välkomna till Veckholm Basta!
Fastigheterna är belägen i en naturskön miljö i levande lantbruksområde!

Den ytterst välrenoverade villan erbjuder sex rum och kök.
Boendet välkomnar dig med en farstukvist samt en entré som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Direkt till vänster i entren finner man ett badrum och vidare en tvättstuga med dom förnödenheter som förväntas. I motsatt riktning finner man köket som är av den större sorten med gott om plats för diverse möblemang. Vidare in huset finner man vardagsrummet med utgång till den omfångsrika altanen och i direkt fil entreplanets första sovrum/kontor.
En trätrappa leder upp till övervåningen där det finns ett stort allrum, här finns även två stora sovrum och bostadens andra badrum.

Verkstaden är totalrenoverad 2023 och är om ca 125kvm och erbjuder en större verkstadsdel med dubbla portar vidare finner man ett helt nytt kök/pentry och badrum och kontorsdel. Ett par meter från berörd byggnad finns den gamla macken dito är sammanbyggd med en 30 fots container och här finns också ett kylrum.

Fastigheterna är belägna ungefär två mil från Enköping och 7,5 mil från Stockholm.

Detta är en utmärkt möjlighet för den som söker en välplanerad och välrenoverad villa med goda förutsättningar för att bedriva verksamhet i verkstadslokalen eller varför inte uppta kioskverksamheten? Goda hyresintäckter finns från Nb oljor (bensin och diesel) och Food 24 ( livsmedelsbutik).

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Karta för Veckholm Basta 2 och 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-veckholm-enkopings-kommun-veckholm-basta-2-och-3-21363141

Avstånd till vatten: 3600

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74599

Lämna en kommentar