Vattholmavägen 8C – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vattholmavägen 8C

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 51 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna smart planerade 1,5a med rymlig balkong. Bostaden är i nyskick och du har möjlighet till flexibelt tillträde. Planlösningen fördelas på en hall med plats för klädhängare, ett badrum med dusch samt tvättmaskin. En sovalkov med garderober, stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Till bostaden hör ett källarförråd.

På toppen av fastigheten finns en härlig takterrass med två delar: ena delen med relax, bastu och en avgränsad utedel samt en del med matplats med kök. I föreningen erbjuds även ett övernattningsrum. Dessa utrymmen delas med grannföreningarna Brf Stavhopparen och Brf Trestegshopparen.

För dig som ska studera i Uppsala finns de flesta fakulteterna en kort cykeltur bort. Här tar du dig smidigt fram på cykel och det finns upplysta och bra cykelvägar året om. För dig som pendlar med bil så har du närhet till E4:an och centralstationen finner du 2 km bort.

På Kapellgärdet bor du centralt med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. I det direkta närområdet finns närlivs med paketombud. Flera caféer och restauranger på promenadavstånd. För den aktive och träningsintresserade finns det flertalet gym i området samt närhet till Röboskogen med motionsspår och utegym. Närhet finns även till Fyrisån och Fyrishov som bland annat erbjuder simbassänger och gym. Bra kommunikationer utanför porten samt gång och cykelavstånd till city och resecentrum. Via Bärbyleden eller Luthagsesplanaden tar du dig enkelt ut på E4an.

Karta för Vattholmavägen 8C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-kapellgardet-uppsala-kommun-vattholmavagen-8c-21348388

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75419

Lämna en kommentar