Vattholmavägen 8B – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vattholmavägen 8B

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 104 m²
  • Byggår:

Välkomna till Vattholmavägen 8 B och denna ljusa 4:a med två balkonger varav en stor balkong mot innergården med härlig kvällssol. Lägenhetens 104 kvadratmeter erbjuder en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en luftigt känsla och öppnar upp för sociala tillställningar. Köket är komplett utrustat, har mycket skåpsförvaring och bra arbetsytor. En mycket trevlig detalj i köket är bänkskivan i kvartskomposit. Härifrån har ni också utgång till den andra balkongen med frukost och lunch sol. Bostaden har en genomgående ljus och lyxig känsla och erbjuder även tre bra sovrum, två badrum, den ena med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och badkar och de andra badrummet som har dusch.
Lägenheten håller hög standard med många fina tillval som ger den extra lyxiga känslan till lägenheten.
Utöver detta tillkommer även ett förråd som tillhör lägenheten. Här bor ni med hiss finns från markplan och i föreningen har ni även goda möjligheter till garage och det finns även bilpool via Ourgreencar.
I föreningen finns även en gemensam takterrass och övernattningslägenhet samt en bastu med relaxavdelning.

Lägenheten finns i det populära och växande området Kapellgärdet, beläget strax intill innerstadskvarteren. Här bor du inte långt från stadens centrum, med endast en cykeltur på 5 minuter når du stadens stora utbud med shopping, restauranger, parker och resecentrum. I närområdet hittar du utöver den fina innergården, cykelväg, busshållplats, gym och en fantastiskt lekplats för barn endast ett stenkast bort.

Välkommen att höra av er!

Karta för Vattholmavägen 8B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-kapellgardet-uppsala-kommun-vattholmavagen-8b-21288318

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75419

Lämna en kommentar