Vattholmavägen 8B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vattholmavägen 8B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56 m²
  • Byggår: 2023

Varmt välkommen till Vattholmavägen 8B!

Här välkomnas du av en hall med klinkergolv samt goda förvaringsmöjligheter, till höger om hallen finns det helkaklade badrummet med dusch och tvättmaskin. Vidare in i du finner sovrummet samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning, här når du även bostadens balkong som vetter mot innergården.

På toppen av fastigheten finns en härlig takterrass med två delar: ena delen med relax, bastu och en avgränsad utedel samt en del med matplats med kök. I föreningen erbjuds även ett övernattningsrum. Dessa utrymmen delas med grannföreningarna Brf Stavhopparen och Brf Trestegshopparen.

Ska du studera i Uppsala? De flesta fakulteterna ligger en kort cykeltur bort. Ekonomikum är endast 6 min bort på cykel. Här tar du dig smidigt fram på cykel och det finns upplysta och bra cykelvägar året om. För dig som pendlar med bil så har du närhet till E4:an och centralstationen finner du 2 km bort.

På Kapellgärdet bor du centralt med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. I det direkta närområdet finns närlivs med paketombud, skolor och förskolor samt fina lekplatser. För den aktive och träningsintresserade finns det flertalet gym i området samt närhet till Röboskogen med motionsspår och utegym. Närhet finns även till Fyrisån och Fyrishov som bland annat erbjuder simbassänger och gym. Bra kommunikationer utanför porten samt gång och cykelavstånd till city och resecentrum. Via Bärbyleden eller Luthagsesplanaden tar du dig enkelt ut på E4an.

Karta för Vattholmavägen 8B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-vattholmavagen-8b-21330698

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75419

Lämna en kommentar