Västra Järnvägsgatan 23 B – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 950 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Västra Järnvägsgatan 23 B

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 161 m²
  • Byggår:

I Svartbäckens gemytliga villakvarter hittar ni denna fantastiska gavelvåning i tre plan, där 20-talscharm samsas med ett modernt ljust vindsplan från 2010. Lägenheten har tre fungerande kakelugnar, en kamin, ett smakfullt kök från Vedum och tre mycket fina badrum varav det senast omgjorda är från 2022.

Planlösningen erbjuder på entréplan, kök, badrum, matsal och vardagsrum. På detta plan finns en tuff kamin och en vacker rund kakelugn. En luftvärmepump ger möjlighet till värme vintertid och svalka på sommaren. En trappa upp finns tre sovrum, bra förvaringsmöjligheter och ett nygjort badrum i äldre stil. Även på detta plan finns två eldstäder – två vackra runda kakelugnar. Vindsplan innehåller ett stort ljust allrum/sovrum med smarta förvaringslösningar, flera takfönster och ett stort runt fönster från vilket man har en fri utsikt över området. Även på detta plan finns ett mycket fint badrum.

En parkeringsplats med eluttag erbjuds för bara 500 kr/år. Lägenheten har flera förrådsutrymmen i källaren om totalt ca 35 kvm.

Lägenheten är belägen i en trivsam liten bostadsrättsförening med en charmig fastighet från 1923 med mycket låg skuldsättning och en härligt lummig villaträdgård med utemöbler och äppelträd.

I Svartbäcken finns flera omtyckta förskolor och du har nära till populära Nannaskolan och Domarringens skola.


Karta för Västra Järnvägsgatan 23 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-svartbacken-uppsala-kommun-vastra-jarnvagsgatan-23-b-21350480

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75333

Lämna en kommentar