Västgötaresan 46 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.750.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Västgötaresan 46

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 83,5 m²
  • Byggår: 1988-1990

Fin gavel-3:a med genomgående fina ytskikt, ekparkett och där både kök och badrum är renoverade. I HSB brf 81 Västgötaresan bor ni i ett omtyckt område med närhet till naturen men också med närhet till stadens bekvämligheter.

Bostaden erbjuder öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som tillsammans med det goda ljusinsläppet skapar en härlig rymd! Köket har vita moderna skåpluckor som kombinerats med mörkade kakel och bänkskiva som ger en fin kontrast. Den maskinella utrustningen har bla kyl, frys och diskmaskin som gör att dessa smälter samman med resten av köksinredningen. Mellan kök och vardagsrum kan ni placera ett matbord för ca 4 personer och det är ett mycket trivsamt och socialt rum tack vare den öppna ytan. Från vardagsrummet, som kan möbleras med soffgrupp, når ni balkongen som ger er ett extra rum under sommaren. Bostaden erbjuder också två sovrum i bra storlekar samt ett helkaklat badrum i modern sober färgsättning där man inrett med duschväggar i glas.

Västgötaresan är belägen i Sävja där ni aldrig är långt ifrån naturen! Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, seniorer eller barnfamiljer då det finns flertalet lekplatser i området! Beläget endast 7 km söder om Uppsala kan du njuta av stadens puls på avstånd! Från området tar man sig enkelt med buss in till centrala Uppsala, för den som föredrar bilen tar detta endast 15 minuter. Fina cykelvägar sträcker sig även hela vägen in till centrum. Sävja erbjuder god service i from av matbutiker, apotek, café, ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9.

Varmt välkommen att boka visning!

Karta för Västgötaresan 46

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-savja-uppsala-kommun-vastgotaresan-46-20622156

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod:

Lämna en kommentar