Västerlund 158 – 6 – Östhammars kommun

Utgångspris: 5 500 000 kr

Beskrivning av Villa Västerlund 158

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 147 m²
  • Byggår: 1990

Välkomna till Västerlund 158! Ett välplanerat boende beläget i ett lantligt läge med sjöutsikt . Till fastigheten sträcker sig en asfalterad väg som leder direkt till ert nya hem!
När ni kliver in genom hallen, kommer ni genast att märka känslan av värme och hemtrevnad som fyller hela hemmet. Köket är modernt och fullt utrustat med bra förvaringsutrymmen. För de mer praktiska behoven finns en rymlig tvättstuga/groventré samt en toalett i anslutning. Vardagsrummet är hjärtat av huset och pryds av en mysig braskamin, vilket ger en varm atmosfär och är det perfekta stället att samlas med vänner och familj. Det finns hela fyra sovrum för att rymma hela familjen eller dina gäster. Här finner du även ett kontorsutrymme som är skapat för produktivitet och inspiration. Med fönster som släpper in det naturliga dagsljuset och ger dig en inspirerande utsikt över den vackra omgivningen, är detta det ultimata stället att omsätta dina idéer till verklighet. Badrummet är väl tilltaget med moderna bekvämligheter och en avslappnande atmosfär.

Kring bostadshuset finns flera uteplatsen, från uteplatsen på kortsidan har man utsikt mot vattnet. Här kan man njuta av morgonkaffet eller för att avsluta dagen med en avkopplande middag med vänner. Inte långt från ert nya hem finns också en sjöbod/båthus att nyttja, perfekt för att förvara båten/båtutrustning eller bara för att njuta av några lugna stunder nära vattnet. Parkerar gör du bekvämt i garaget eller carporten som ligger i direkt anslutning till bostaden.

För den som uppskattar naturens skönhet och letar efter en plats att dra sig tillbaka till efter en hektisk dag, är detta hemmet en perfekt fristad för dig!

På Gräsö finns det både en populär restaurang och matbutik. Från bostaden tar det ca: 8 minuter med bil till Gräsö färjeläge där du tar dig över till Öregrund. Här kan man njuta av lokala delikatesser, fina restauranger och kaféer. I Öregrund finner ni även en vårdcentral, matbutiker, inredningsbutiker och klädbutiker m.m.

Välkomna på visning!

Karta för Västerlund 158

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-graso-osthammars-kommun-vasterlund-158-21150830

Avstånd till vatten: 50

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74296

Lämna en kommentar