Västerbyn 330 – 5 – Östhammars kommun

Utgångspris: 3.675.000 kr

Beskrivning av Villa Västerbyn 330

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 1920

Fastighet med ett rymligt bostadshus som erbjuder goda umgängesytor och 4 sovrum. Intill huset står en spatiös carport, garage, förråd, gästhus, matkällare samt bastu. Husen är omgivna av en stor tomt om ca 6000 kvm med stora öppna ytor, berg i dagen och vackra omgivningar.


Det rymliga bostadshusets 140 kvm är fördelade över två plan. Entrévåningen har genomgått stora renoveringar så som badrum, tvättstuga samt ett nytt kök som renoverades så sent som 2019. Här i köket står en kamin som erbjuder stor mysfaktor men även ett bra värmetillskott. Köket är inrett i en lantlig stil med grå skåpinredning och nåtat trägolv med tillhörande vattenburen golvvärme. Från kök, vardagsrum samt hall finns dörr ut till grönskan och den stora altanen som ligger med ett solsäkert läge. På övervåningen är det renoverat med nya laminatgolv samt nymålat. finns fyra bra sovrum, möblerbar hall samt ett badrum.


Från bostaden är det gång alternativt cykelavstånd till Gräsö camping, matbutik och färjeläget. Vid Gräsöbadens familjecamping finner du en fin badstrand, en omtyckt populär restaurang samt underhållning. I Öregrund finns att hitta matbutiker, affärer med varierande utbud, apotek, vårdcentral, lokaltrafik, gym, förskola och skola.


Öregrund, en stad omgiven av kobbar och skär och solens sista strålar får havet att falla i lågor. Ett populärt område för besökare och boende från alla närliggande storstäder då skärgårdslivet erbjuder öppet hav och skyddande vikar, välbesökta restauranger året om och populära musikevenemang. Konstutställningar och idrottsveckor anordnas, många känner till båtveckan som avslutas av Roslagsloppet.

Karta för Västerbyn 330

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-graso-osthammars-kommun-vasterbyn-330-20375335

Avstånd till vatten: 750

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74297

Lämna en kommentar