Vårfrugatan 2A – 2 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1.295.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vårfrugatan 2A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56 m²
  • Byggår: 2012

Bostaden nyttjas idag som en tvåa med avdelat sovrum med gott om förvaring med skjutdörrsgarderober för rikligt med förvaring, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, kök samt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som sträcker sig längs hela lägenheten!

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek samt vita målade väggar. Tillhörande förråd på samma våningsplan.

Stor balkong och hiss finns i huset.
Populär förening med närhet till stadens stor utbud av service och restauranger lika väl några hundra meter från närmsta matbutik.

Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar.

Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några.

Kollektivtrafiken bla erbjuder tåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter.

Välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare.

Karta för Vårfrugatan 2A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-enkopings-kommun-varfrugatan-2a-20014356

Avstånd till vatten: 1100

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74534

Lämna en kommentar