Väpnargatan 17B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Väpnargatan 17B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63,5 m²
  • Byggår:

Varmt välkommen till Väpnargatan 17 B och denna ljusa och välplanerade tvåa utan insyn om ca 64 kvm!

Här välkomnar en stor hall med flera garderober och gott om plats för ytterkläder. Det fina köket, delvis renoverat med nya luckor har gott om skåp och matplats för många kring bordet. Vardagsrummet är generöst med fönster i två väderstreck med plats för så väl soffa som matbord samt har utgång till en solig balkong. Stort sovrum med garderober och plats för dubbelsäng och annat möblemang. Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin.

Här bor du i en stabil och välskött förening med en bra avgift där mycket ingår. Föreningen har installerat solceller på taken och har gemensamt elavtal för de boende.
Fina välskötta innergårdar som erbjuder stora gräsytor, utemöbler, grill och lekplats och har tillgång till trevliga utrymmen så som motionsrum, gästrum, hobbyrum, garage för biltvätt m.m.
Härifrån har man Uppsalas citykärna inom promenad- och cykelavstånd och fina rekreationsområden runt knuten. Fyrishovs sport- och simanläggning med äventyrsbad, gym, restaurang, bowlinghall och en rad olika sportoch kulturevenemang. För promenader och friluftsliv har vi det närliggande Röboområdet med fina strövområden och motionsspår samt promenadstråk längs Fyrisån. I närheten finns kvartersrestauranger och Torbjörnstorg med bl.a. livsmedelsaffär, konditori och spel & tobaksbutik.
Goda kommunikationer med buss tar dig ner på stan på ett par minuter och för dig som pendlar med bil så finns E4:an inom bekvämt avstånd.

Karta för Väpnargatan 17B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-tunabackar-uppsala-kommun-vapnargatan-17b-21283606

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75336

Lämna en kommentar