Vänge-Körlinge 313 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 895 000 kr

Beskrivning av Villa Vänge-Körlinge 313

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 145 m²
  • Byggår: 1990

Välkommen till en naturskönt belägen enplansvilla med flertalet fina uteplatser, på en härlig tomt som angränsar mot skogen – ett lugnt och barnvänligt boende med bra förbindelser till Uppsala!

Detta tilltalande boende har en mängd positiva egenskaper såsom öppen spis med värmehållande täljsten, stora fönsterpartier, garage, spabad, flera uteplatser varav en nybyggd pergola, för att nämna några. 145 kvm är fördelade på 5 rok. Centralt placerat ligger hallen, ett stort kök och vardagsrummet med halvöppen planlösning och utgång till den fantastiska baksidan mot trädgården och skogen. Längst in i hallen finns fyra bra sovrum och ett stort badrum som rymmer både dusch, badkar, dubbla tvättställ och toalett. I anslutning till det stora köket i andra delen av huset, finns tvättstugan som leder vidare ut till garaget. Från köksfönstret och den plattlagda uteplatsen framför huset ser man den lilla grusvägen som leder fram till huset. På den privata baksidan av huset finns en stor altan, delvis under tak och spabadet.

I trädgården, som angränsar till ett fint skogsparti, finns flertalet odlingsbäddar och fina rabatter med perenner.

Huset ligger lantligt med naturen inpå knuten på en lugn grusväg, men endast 15 min från Uppsala. I Vänge, ca 2,5 km bort finns skola F-årskurs 6, förskolor och ett rikt föreningsliv med el-ljusspår, fotboll, innebandy, friidrott m.m. Här finns även bekvämligheter såsom pizzeria, kiosk med paketutlämning, frisör och hembygdsförening med fik. På vintern finns det pulkabackar och året runt ett flertal lekparker att nyttja.
Bra pendlarläge med både bil och buss, med flertalet bussturer dagligen, en kort promenad från huset.

Karta för Vänge-Körlinge 313

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vange-uppsala-kommun-vange-korlinge-313-21341536

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75578

Lämna en kommentar