Valthornsvägen 4 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Valthornsvägen 4

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 1975

Välkommen till denna underbara 3-rumslägenhet i det grönskande området Gottsunda i Uppsala. Denna moderna bostad erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende.

När du kliver in i lägenheten möts du av ett rymligt och ljust kök med plats för matgrupp som flödar av naturligt ljus. Härifrån har du direkt tillgång till en mysig balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller avkopplande stunder i solen med utsikt över den lummiga omgivningen. Det fina köket är utrustat med moderna vitvaror och har gott om förvaringsutrymme, vilket gör det till en dröm för den matlagningsintresserade.

Lägenheten har två generösa sovrum, båda med stora fönster som ger en härlig ljusinsläpp. De har dessutom gott om förvaring med inbyggda garderober.

En av de unika fördelarna med denna bostad är att den har två fräscha badrum, vilket underlättar morgonrutinerna för hela familjen eller för dig som ofta har gäster.

I samma hus finns det tvättstuga och pingislokal. Föreningen erbjuder även ett gym i huset bredvid samt gemensamhetslokal i ett närliggande hus.

Gottsunda är känt för sin gröna och fridfulla omgivning, med närhet till vackra parker och naturstigar. Samtidigt har du all nödvändig service inom räckhåll, inklusive butiker, matbutiker, skolor, bibliotek, simhall och kommunikationer som smidigt tar dig till centrala Uppsala.

Karta för Valthornsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-gottsunda-uppsala-kommun-valthornsvagen-4-16113137

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75650

Lämna en kommentar