Valthornsvägen 18 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Valthornsvägen 18

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 64 m²
  • Byggår: 1976

Vån 6 av 6 // Balkong med kvällssol // Naturligt ljusinsläpp från två väderstreck

Välkommen hem till denna tvåa med fantastisk utsikt högst upp i huset. Här erbjuds möjligheten att forma sitt eget drömboende då lägenheten är i behov av en renovering.

Planlösningen är välplanerad med ett rymligt kök som ligger i direkt anslutning till balkongen , där du kan njuta av kvällssolen. Vardagsrummet är rymligt och ljust med stora fönsterpartier, det naturliga ljusinsläppet är påtagligt. Bostaden säljs med en friskrivningsklausul.

Området erbjuder närhet till naturen, i ett bilfritt område med generösa grönområden och lekplatser. Gula stigen och Gottsundagipen är bara några minuter bort, perfekt för familjeaktiviteter och utomhuslek. Nära ligger även Lyssnarängen och Vårdsätrabadet för simning och avkoppling. Förskolor och skolor är lättillgängliga, liksom Gottsunda centrum med sina butiker och serviceinrättningar. Motionsspår och idrottsanläggningar finns också inom gångavstånd.

HSB 56 Fiolbacken är en stabil förening med aktiva medlemmar och genomförda renoveringar. Grönområdena och den bilfria innergården erbjuder utrymme för en härlig livsstil. Nära till grönområden, vårdcentral och Gottsunda centrum. Bra bussförbindelser och cykelvägar till centrum.

Varmt välkommen att kontakta mäklare vid intresse!

Karta för Valthornsvägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-gottsunda-uppsala-kommun-valthornsvagen-18-21301290

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75650

Lämna en kommentar