Vallbygatan 1 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vallbygatan 1

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56 m²
  • Byggår: 1951

Välkommen till Vallbygatan 1 och denna topprenoverade 2:a med en balkong placerad i ett lugnt läge mot föreningens innergård och fläderträd.

Belägen i hjärtat av det fridfulla kvarteret Almtuna i Fålhagen. Lägenheten omges av angenäma parker och ett lummigt kolonilottsområde. Här är du välkommen till den välskötta föreningen Brf Backsippan, där en rad omfattande renoveringar som stamrenovering, fönsterbyten, samt tak- och fasadrenovering redan är avklarade, vilket medför en bekymmersfri boendeupplevelse.

Steget in i denna bostad avslöjar ett hem med lugnande, ljusa toner som välkomnar dig in. Direkt innanför entrén öppnas en möblerbar hall upp med en separat avdelning för avhängning av ytterkläder. Vidare tar vi oss till det rymliga köket. Här finns plats för ett matbord där hela familjen får plats och vardagsrummet erbjuder en generös yta för större sällskap kring soffgruppen för sociala tillställningar. Från vardagsrummet leder även dörren ut till den möblerbara balkongen där du kan sitta och njuta i solen under hela dagen. Det rymliga sovrummet är smart placerade med garderobsvägg till förvaring. Badrummet är elegant helkaklat efter stamrenovering. Hela bostaden har renoverats med smakfulla materialval och genomgående samma parkettgolv.

Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen där du kan njuta av en välutrustad tvättstuga, en avslappnande bastu, ett fullfjädrat gym, tillgång till hobbyrum, samt en föreningslokal med möjlighet till övernattning för dina gäster. Utanför dörren väntar en charmig innergård där en pergola inramad med sittplatser och en inbjudande grillplats ger utrymme för avkopplande sommarkvällar och social samvaro.

För den rörlige är Vallbygatan idealiskt placerad med endast cirka 15 minuters promenad till Resecentrums södra entré där pendel- och fjärrtåg frekvent transporterar dig till Stockholm, Gävle, Sala med flera destinationer. För bilisten är tillgängligheten utmärkt med närhet till E4:ans södra påfart via Tycho Hedéns väg. Ett stenkast bort finner du Vaksala torg med dess livfulla torghandel och lördagsloppisar, affärshuset Kvarnen som erbjuder en mångfald av service, en välsorterad livsmedelsaffär, restauranger, frisersalonger och mer därtill. Njut av en avkopplande promenad till stadskärnans pulserande utbud eller de närbelägna grönskande områdena som Vallbydungen, Bergsbrunnaparken och Frodeparken. Området berikas av flertalet skolor och förskolor, vilket gör detta till ett idealiskt hem för såväl den växande familjen som paret eller singeln.

Hjärtligt välkommen!

Karta för Vallbygatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-uppsala-uppsala-kommun-vallbygatan-1-21339049

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75324

Lämna en kommentar