Vallby 315 – 4 – Tierps kommun

Utgångspris: 5.250.000 kr

Beskrivning av Villa Vallby 315

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 142 m²
  • Byggår:

Nu finns ett unikt tillfälle att förverkliga ditt drömboende i ett av Tierps mest eftertraktade områden Vallby. Här finns alla möjligheter där bara fantasin sätter stopp. Bo naturnära med stora grönytor lämpade för barn och djur, eller ytor för att bedriva din verksamhet på hemmaplan.

Fastigheten erbjuder ett charmigt äldre hus renoverat från grunden. Ett dubbelgarage med loft ovan och en maskinhall med porthöjd på ca 3,5 meter i direkt anslutning till garaget som ger fantastiska möjligheter för egen verksamhet eller ett stort motorintresse som här kan levas fullt ut. Eller varför inte göra om loftet till ett bio rum, kanske ett extra sovrum/gästrum. Nederdelen går att inreda som lek- och spelrum, kanske ett eget gym. Varför inte ett kontor eller hobbyrum. En tonårslya med separat ingång, som sagt, bara fantasin som avgör.
Garage och maskinhall har vattenburen golvvärme, nyinstallerat modernt FTX-ventilationssystem och två stycken luft/luftpumpar samt tvättmaskin. Målad betongplatta i behaglig ljusgrå kulör som belysnings spottar i garaget speglar. En tvåpelarlyft monterad i maskinhallen och ny verkstadsinredning i rött som dekorerar plåtklädda väggar samt väl tilltagen belysning i taket.

Här lever du tryggt och stillsamt med naturen inpå knuten, samtidigt nära till ett nytt handelsområde endast 3 km bort där ICA, Jysk, Dollarstore, bygghandel m.fl. är etablerade. Extra bekvämt är också att resecentrum ligger nära, samt restauranger och pizzerior. Även påfarten till E4:an är inte allt för långt bort och likaså återvinningen. För den motorintresserade finns även Tierps motorarena. Vid Tierps idrottsanläggning finns också fina löparspår och utomhusgym. Unika Trollsjön – En bergtäkt med ett djup och sitt klara vatten är en upplevelse för både sol och lek. Sen har vi populära Rullsand havsbad och camping som ligger ca 30 min norr om Tierp.
Bostaden är grundligt renoverad ned till timmerstommen med en början 2014 och har sedan löpande renoverats under åren fram till 2023. Vid entrén möts du av en dubbeldörr för att sedan kliva in i en mysig ljushall med mörka klinkers, garderober, infällda spottar i taket och även i ett dekorativt fönster.
Ljust härligt arbetskök med gott om plats för den som gillar matlagning. Med vattenburen bergvärme blir den snygga genomgående enstaviga parketten snäppet ännu bättre när den dessutom är varm och skön att gå på. Generöst tilltagna sällskapsytor på entréplan med täljstenskamin, matplats med dubbeldörrar ut till den stora inglasade altanen som rymmer både matplats och loungegrupp.
Vardagsrum i öppen planlösning med matplatsen där modern mini FTX och luft/luftpump nyligen är installerat. Badrum och tvättstuga i ett och samma utrymme med kakel, klinker och eldriven golvvärme. Dessutom är badrummet utrustat med hörnbadkar och fristående dusch.
Övreplan bjuder på ett fantastiskt luftigt och stort sovrum med synliga takbjälkar med infällda spottar och öppet upp i nock vilket ger en härlig rymd i rummet. Här finns också mini FTX installerat samt ytterligare en luft/luftpump för att kunna sova svalt och skönt om natten. Sen finns ett normalt stort sovrum, arbetsrum/lekrum, toalett med dusch och en stor möblerbar hall. Synlig murstock i hall, sovrum och arbetsrum med varmluftsspjäll. I rummen på övervåningen finns radiatorer kopplade till bergvärme.

Sen får vi inte glömma den stora altanen på framsidan av huset där härliga grillkvällar kan avnjutas.

Varmt välkomna till Vallby!

Karta för Vallby 315

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-tierp-tierps-kommun-vallby-315-21298375

Avstånd till vatten: 750

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81592

Lämna en kommentar