Vaksalagatan 55, VÅN 4 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vaksalagatan 55

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 25 m²
  • Byggår: 1968

Varmt välkomna till en perfekt bostad för studenten, pendlaren eller du som söker ditt första boende. På våning fyra i huset finner du denna trevliga lägenhet om 25 kvm med utmärkt läge och med en utsikt som är helt oslagbar!

Lägenhetens planlösning fördelar sig på en entréhall med plats för ytterkläder, allrum med stort fönster som erbjuder utsikt över Kvarngärdet, renoverat kök med allt som önskas såsom diskmaskin, kyl/frys, ugn och micro. Här finns även plats för matbord vid fönstret. Vidare finner du ett helkaklat badrum med wc, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch med glasdörrar.

På Vaksalagatan 55 bor ni i den stora HSB-föreningen Brf 405 Törnrosen i Uppsala. Här bor du i hus med hiss från markplan. Bostaden är belägen i vackra och attraktiva Höganäs med närhet till såväl kultur- och nöjesliv som grönområden. Kärnan i Höganäs ligger främst kring Vaksala torg som erbjuder grönsaks- och blomsterhandel, loppmarknader och Uppsala konsert och kongress med dess utbud av konserter och evenemang. Här bor du bor i ett högst optimalt läge endast ett stenkast från stadskärnan och Resecentrum vilket ger optimala pendlingsmöjligheter både via buss, tåg eller bil då ni snabbt och smidigt tar er ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek och systembolag. Ett flertal välsorterade mataffärer och träningsanläggningar finns inom några minuters promenadavstånd.

Varmt välkommen hem!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Rebecca Odhe för mer information.

Karta för Vaksalagatan 55, VÅN 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-falhagen-uppsala-kommun-vaksalagatan-55-21349938

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75331

Lämna en kommentar